MSInstallatiebeheer

  Service en onderhoud van alle soorten gastoestellen • Installatie en reparatie van gas, water, centrale verwarming en riolering  • Advies op maat • Ook in de avond & het weekendDiensten

 

Service en onderhoud:

Periodiek onderhoud is erg belangrijk, het verlengt de levensduur van uw cv-ketel. U voorkomt hiermee storingen en hoge reparatiekosten. Daarnaast wordt elk gastoestel zodanig afgesteld dat het hoogste rendement uit het toestel gehaald wordt. Wanneer u ons inschakelt, krijgt u een gediplomeerde servicemonteur aan de deur met meer dan 10 jaar ervaring die van alle merken de expertise heeft om uw ketel weer optimaal te laten presteren.

Water-gas-riolering

MSInstallatiebeheer is uitstekend geschikt voor alles wat met gas, water en riolering te maken heeft. Mede dankzij onze jarenlange ervaring  kunnen we elke installatie aanpassen naar uw wensen. Wij hebben ervaring in zowel kleine als grootschalige projecten.

Wij hebben ook meerdere jaren ervaring met propaan installaties.

Verwarming:

Verwarmingen zijn er in alle soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en inregelen van cv-installaties. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat 90% van alle installaties niet goed ingeregeld is? En dat u daar op jaarbasis tot wel 30% gasverbruik op kunt besparen? U kunt altijd vrijblijvend een offerte vragen.

Cv-ketel vervanging

Heeft u een ketel die aan vervanging toe is? Bij ons gebruiken wij alleen A-merken (Remeha, Nefit, Intergas) en we zorgen ervoor dat de ketel optimaal rendeert. 

Duurzame energie :

Door middel van warmtepompen, pelletkachels, zonneboilers, hybride en andere duurzame systemen kunt u veel geld besparen en helpt u ook mee om CO2 uitstoot te verminderen
Tevens zijn er subsidies beschikbaar via de overheid. Heeft u interesse? Wij helpen u graag verder.